Stoppen met roken acupunctuur

Stel je hebt jarenlang gerookt. Begonnen toen je jong en onbezonnen was en nu heb je een leeftijd bereikt waar je wat verstandiger bent geworden en de slechte gewoonte wilt doorbreken.

Dit kan op je vijfentwintigste zijn of op je zesenzestigste. Ooit moet je stoppen. Alleen.. stoppen valt niet mee. Het is zo’n hardnekkige verslaving geworden dat je geen moment zonder een sigaret kan.

Na een uur moet je simpelweg een nicotine-fix hebben. Je wilt het niet, maar je lichaam vertelt iets anders. Hierdoor wordt stoppen een ware crime. Een taak die je onmogelijk kunt vervullen.

Hoe graag je ook wel niet wilt. In dat geval zul je hulp moeten inschakelen. Nicotinepleisters kunnen een hulpmiddel zijn, maar je komt dan niet af van je nicotineverslaving en dat is uiteindelijk natuurlijk wel de bedoeling.

 

Acupunctuur helpt bij ontwenningsverschijnselen

Acupunctuur om te stoppen met roken kan de gouden greep zijn die je nodig hebt om eens en voor altijd van de verslaving af te komen. Door middel van acupunctuur worden ontwenningsverschijnselen vele malen minder. En juist ontwenningsverschijnselen zijn veelal de boosdoener.

De reden waarom rokers die proberen te stoppen toch weer teruggrijpen naar hun grootste vijand. Ontwenningsverschijnselen komen met name doordat niet aan de nicotinebehoefte wordt voldaan.

Je zult geïrriteerd raken, onrustig, eetaanvallen krijgen, vermoeid, moeilijk kunnen slapen (ondanks dat je moe bent) en je zult vaak hoofdpijn krijgen doordat je de nicotine mist.

 

Minder behoefte aan nicotine

Met name de eerste drie weken is een waar slagveld waar niet veel mensen ongeschonden uit komen. Acupunctuur kan dan helpen om toch door te gaan en je ultieme doel te bereiken zodat je uiteindelijk kan stoppen met roken.

Acupunctuur stoppen met roken: De reden dat acupunctuur helpt bij stoppen met roken is vrij simpel. Je zult minder de behoefte hebben aan nicotine. Daarnaast krijg je een goed inzicht in wat nodig is om de hele verslaving weerstand te bieden.

 

Acupunctuur helpt ook bij de mentale verslaving

Je bent immers niet alleen lichamelijk verslaafd aan de nicotine, maar je bent ook geestelijk verslaafd geraakt. Zelfs het aansteken van een sigaret of iets stoms als het openmaken van een nieuw pakje zal je uiteindelijk gaan missen.

Acupunctuur helpt ook om deze mentale verslaving te bestrijden door middel van handige tips. Zowel de lichamelijke als de mentale verslaving wordt aangepakt bij acupunctuur.

 

Acupunctuur steeds vaker gebruikt

Acupunctuur stoppen met roken: Acupunctuur wordt steeds vaker gebruikt door rokers die dolgraag willen stoppen met roken. Maar liefst negen van de tien rokers willen het liefst vandaag nog stoppen met de slechte gewoonte.

  • Maar waarom wil jij stoppen?
  • Wat is jouw drijfveer?
  • Waarom vind je het moeilijk?
  • Waarom houdt roken jou in de greep?

Antwoord op al deze vragen zal je vinden tijdens acupunctuurtherapie. Wees niet bang om hulp in te schakelen om de rookverslaving eindelijk te verslaan.

Adres- & contactgegegevens

Acupunctuuur Hillegersberg-Schiebroek
Adrianalaan 161
3053 MB te Rotterdam
(Hillegersberg-Schiebroek)
Tel: 010 - 422 34 13
Mob: 06 - 53 97 35 32
E-mail: renetobe@gmail.com

Telefonisch & sms mogelijk op:
maandag t/m vrijdag 07.30u tot 18.30u

Betaalgegevens:
NL58 ABNA 0443 4907 91
Ter name van: Tobe Fysiotherapie

KVK: 24460796
AGB zorgverlener: 90-100565
AGB praktijk: 90-060168

Tobe Fysiotherapie:
(Psychosomatische fysiotherapie)
www.renetobe.nl

Tobe Meditatie:
(Psychosociale therapie, mindfulness & yoga)
www.tobemeditatie.nl